Workshop | De betekenis van ‘waarde’ met de LEGO SERIOUS PLAY Methode

Ontwikkel je in de wereld van marketing...

Neem deel aan de workshop

Twijfel je nog?

STEM staat voor je klaar

Duur

1 uur

Startmoment

Op aanvraag

Locatie

Op locatie

Ben je benieuwd naar wat ‘waarde’ nu eigenlijk betekent voor jouw klanten, of zelfs voor de klanten van jouw klanten? Ontdek het in onze workshop “De betekenis van waarde”. Hier verbinden we hoofd en handen met de internationale LEGO® SERIOUS PLAY® Methode, waarbij je die creatieve vibe van LEGO van vroeger weer voelt. Deze methode is niet alleen leuk, maar ook enorm effectief in strategie- en visieontwikkeling, teamvorming en innovatie. Doe mee in een kleine groep en ontdek de kracht van 3D-ideeën bouwen met LEGO®.

"Ontdek de diepgaande betekenis van waarde voor jouw bedrijf en klanten. Met LEGO SERIOUS PLAY duiken we in creatieve oplossingen die echt het verschil maken. Klaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen?"
Willem de Vries
STEM Trainer

Ontdek de diepgaande betekenis van waarde voor jouw klanten en jouw bedrijf in onze workshop “De betekenis van waarde”. Met de LEGO® SERIOUS PLAY® Methode duiken we diep in het concept van waardecreatie en de impact ervan op jouw business. Waardecreatie is het proces waarbij je meerwaarde creëert voor jouw klanten, medewerkers, aandeelhouders en andere belanghebbenden. Het gaat verder dan alleen het leveren van producten of diensten; het omvat ook het bieden van oplossingen voor problemen, het creëren van positieve ervaringen en het opbouwen van duurzame relaties. Het herkennen van waarde begint met het begrijpen van de behoeften, wensen en verwachtingen van de klant. Waardecreatie en -herkenning draaien om het leveren van oplossingen die echt verschil maken voor de klant.

LEGO SERIOUS PLAY is een veelzijdige methode die zich bewezen heeft in strategieontwikkeling, teambuilding, plannen maken en innovatie. Met 100% deelname van alle deelnemers aan tafel, wordt kennis en meningen ingebracht met de bekende Deense bouwsteentjes, waardoor ideeën in 3D worden uitgebouwd. Het is niet alleen effectief, maar ook leuk: serious fun. Onder leiding van een deskundige facilitator komen concrete antwoorden op diverse vraagstukken tot stand, ongeacht achtergrond of ervaringsniveau. Het verbindt mensen en geeft tastbare vorm aan verbeelding, wat resulteert in zichtbare resultaten. Kortom, de workshop ”De betekenis van ‘waarde’ met de LEGO SERIOUS PLAY Methode” levert de volgende resultaten op:

  • Inzicht in klantbehoeften, wensen en verwachtingen.
  • Creatieve oplossingen voor waardecreatie en -herkenning.
  • Versterkte relaties en concrete resultaten voor jouw bedrijf.

Klaar om waarde te herkennen, je hierin te verdiepen en je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen? Schrijf je dan nu in voor onze workshop!

Alles op een rijtje

Meer weten of persoonlijk advies?

+31 6 2042 75 84
Tussen 09:00 – 17:00

+31 6 2042 75 84
Reactie binnen werktijden

contact@stem-imc.com

Aanmelden workshop

Vul het formulier in en we nemen contact met je op voor bevestiging en verdere afstemming.

Contact Information
Preferred Date and Time Selection

Persoonlijk advies