Marketing, innovatie en sales voor technici

Dé opleiding voor markt- en klantgerichtheid in bouwindustrie, installatietechniek en maakindustrie

Of bel voor meer informatie +31 6 2042 75 84
(Tussen 09:00 – 17:00)

Business Development in technische B2B​

Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor professionals en vakspecialisten werkzaam in een technische B2B omgeving. Een brede opleiding die het hele domein van business development beslaat. Deze opleiding is praktijkgericht en legt tegelijkertijd een stevige theoretische basis voor verdere ontwikkeling in het vakgebied industriële marketing, innovatie en sales. Zeer geschikt voor mensen werkzaam in engineering, R&D/innovatie,  technical en customer support, productie en logistiek maar ook marketing, sales, communicatie en algemeen management.

Na afronding van deze opleiding heb je niet alleen een stevige basis gelegd voor verdere ontwikkeling op het gebied van marketing en sales in een technisch B2B-bedrijf, maar ook waardevolle ideeën opgedaan om de business development aanpak van je bedrijf te verbeteren. Bovendien heb je inspiratie gekregen om de klantgerichtheid van jezelf en je collega’s te optimaliseren.

Meld je nu aan en start dinsdag 5 november met deze opleiding!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Lees meer over het lesprogramma en de praktijkcoaching

Het programma is opgebouwd rond het voor business development belangrijke proces van waardecreatie & innovatie  in technische B2B markten. De theorie bereid je zelfstandig voor. Tussen de contactmomenten door werk je zelfstandig aan je praktijkopdracht

De opleiding is hybride georganiseerd, deels online en deels on-site op locatie. Totaal zijn er 13 contactmomenten, verdeeld over:

  • 8 contactmomenten on-site. De locatie is in midden Nederland, goed bereikbaar per auto of openbaar vervoer. 
  • 5 contactmomenten online via TEAMS.

Alle contactmomenten zijn van 18.30 – 21.45 uur.  

Tijdens de on-site bijeenkomst wordt je voorzien van koffie/thee/water, frisdrank en een versnapering. Eventueel kun je, voorafgaand aan de starttijd van de opleiding, voor eigen rekening gebruik maken van de maaltijdvoorziening van de locatie.

Studiematerialen worden aangeboden via de online leeromgevingen. Gedurende te opleiding heb je enkele individuele contactmoment (coaching) met de docent. 

Uit ervaring en onderzoek weten we dat het omzetten van kennis die deelnemers tijdens een opleiding opgedaan hebben naar hun dagelijkse praktijk, niet eenvoudig is. Enerzijds vraagt de waan van de dag weer veel aandacht en is er minder tijd om aan een case te werken. En hoewel je de nodige kennis hebt opgedaan tijdens deze opleiding, sta je er vaak toch alleen voor om de case verder uit te werken en te implementeren. Daardoor blijft het beoogde effect van de opleiding beperkt. Daarom bieden wij als extra optie een een coachingstraject aan dat start na de zesde modulebijeenkomst. 

Het coachingstraject bestaat uit een persoonlijke begeleiding gedurende 20 maanden na afloop van de opleiding. We coachen jou bij zowel de uitwerking van jouw praktijkcase als de implementatie daarvan.  Wanneer je deze coaching overweegt, kun je voor de betaling kiezen uit:

1. Direct alle kosten voldoen voor aanvang van de opleiding;

2. Een abonnementsvorm waarbij je een klein deel bij de start van de opleiding
    betaald en het overige gedurende 23 maanden per maand.

De investering voor deelname aan deze opleiding bedraagt € 3.745,– (excl. 21% btw).
Met EXTRA: 15 maanden persoonlijke deelname in het STEM Community

Wil je met meerdere personen van hetzelfde bedrijf deelnemen?
Neem dan contact met ons op.

Meer weten of persoonlijk advies?

+31 6 2042 75 84
Tussen 09:00 – 17:00

+31 6 2042 75 84
Reactie binnen werktijden

contact@stem-imc.com