Workshop | Hoe verkoop je techniek

Ontwikkel je in de wereld van marketing...

Neem deel aan de workshop

Twijfel je nog?

STEM staat voor je klaar

Duur

1 uur

Startmoment

Op aanvraag

Locatie

Op locatie

Hoe verkoop je techniek? Het is een vraag die veel professionals in technische B2B sectoren bezighoudt. Het antwoord ligt niet alleen in de technologie zelf, maar vooral in het begrijpen van de behoeften en voordelen voor de koper of gebruiker. Bij de workshop Hoe verkoop je techniek?, ontdekken we samen de sleutels om technische producten en oplossingen effectief te verkopen. We gaan dieper in op het identificeren van voordelen, begrijpen van de Decision Making Unit en het vertalen van deze inzichten naar krachtige commerciële strategieën. Klaar om techniek beter te laten verkopen? 

"Verkopen van techniek vergt meer dan alleen kennis van het product. Het draait om het begrijpen van de behoeften van je klanten en het effectief communiceren van de voordelen die jouw technologie biedt. Daarom helpen we je dieper te graven, zodat je niet alleen techniek verkoopt, maar oplossingen aanbiedt die écht het verschil maken voor je klanten."
Ton Oosterwijk
STEM Trainer
In de workshop “Hoe verkoop je techniek?” leer je essentiële vaardigheden om succesvol te zijn in technische B2B verkoop. We begrijpen dat techniek zichzelf niet verkoopt; het zijn de oplossingen en voordelen die een product biedt die klanten aanspreken. Door interactieve sessies en praktische oefeningen krijg je  diepgaande inzichten in het identificeren van de voordelen van technische producten, het begrijpen van de Decision Making Unit, en het effectief vertalen van deze inzichten naar overtuigende commerciële strategieën. Na de workshop zal je niet alleen een beter begrip hebben van de voordelen voor afnemers en gebruikers van techniek, maar zullen je ook beschikken over praktische tools en kennis om deze inzichten om te zetten in succesvolle verkoopstrategieën. Dit stelt je in staat om op maat gemaakte commerciële benaderingen te ontwikkelen en techniek op een overtuigende manier aan te bieden aan potentiële klanten. Kortom, de workshop ”Hoe verkoop je techniek?”” levert de volgende resultaten op:   

 

  • Identificeer de voordelen van technische producten en begrijp de behoeften van klanten voor effectieve verkoopstrategieën.
  • Begrijp wie betrokken is bij het inkoopproces en leer hoe je hen overtuigt.
  • Ontwikkel vaardigheden om techniek beter te verkopen door middel van aangepaste commerciële benaderingen.

Klaar om techniek op de juiste manier te verkopen en je bedrijf te laten groeien? Schrijf je dan nu in voor onze workshop!

Alles op een rijtje

Meer weten of persoonlijk advies?

+31 6 2042 75 84
Tussen 09:00 – 17:00

+31 6 2042 75 84
Reactie binnen werktijden

contact@stem-imc.com

Aanmelden workshop

Vul het formulier in en we nemen contact met je op voor bevestiging en verdere afstemming.

Contact Information
Preferred Date and Time Selection

Persoonlijk advies